ADAS teater gästar GBG Mime Explosion

Måndag 29 november kl 19.00
Stora Teatern, Göteborg
BOKA BILJETT HÄR

Med ett nummer ur publik- och kritikersuccén ”Larssons blandning” från 2007 medverkar Fia Adler Sandblad tillsammans med Helen Hansson (från Masthuggsteatern) på GBG Mime Explosion på Stora Teatern. Kvällen, som är en del av scenkonstfestivalen GBG Mime Fest som arrangeras sedan 2017, bjuder på en kavalkad av teaternummer och leds av Ika Nord. 

Så här skriver festivalen själva på sin hemsida:
GBG Mime Fest vill hylla det djärva och poetiska som man kan finna i mimkonstens tradition av kortare nummer. Dessa korta akter (sällan längre än femton minuter), utgör alltsedan det antika Grekland, via vaudevillens glansdagar och fram till nu, en viktig del av den fysiska teaterns historia. 
Festivalens general Hilda Rydman och dess dramaturg Josephine Gray vill lyfta fram denna del av traditionen genom att bjuda publiken på en kavalkad av internationella artister och inspirerande nummer.
Kvällens konferencier är ingen mindre än Ika Nord. Med omisskännlig stil och charm kommer hon att leda publiken genom denna exceptionella kväll. Utöver en parad av löjliga kostymer kommer hon också bjuda publiken på några av sina absoluta favoritnummer”. 

Foto (Larssons blandning): Ola Kjelbye
Foto (GBG Mime Explosion): Anders Thessing