Julklappstips: middag & konsert

Julen nalkas och vi på ADAS teater vill tillsammans med teaterkompaniet Big Wind passa på att göra ett julklappstips! Lördag 12 februari 2022 ger vi en exklusiv föreställning av vår hyllade chanson-varieté FRANSK KÄRLEK ROSTAR ALDRIG där den franska visskatten tolkas på svenska. Endast en (1) föreställning och fåtal platser så vi rekommenderar att ni bokar i tid – varför inte boka redan nu som en julklapp till någon du tycker om?
Föreställningen ges i samarbete med nyöppnade Restaurang Gården (i Blå huset på Konstepidemin). Trerättersmeny på lokala råvaror och en fransk chanson-varieté på svenska! Varmt välkomna!

Boka middag och konsertbiljett här.

“Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.
Den franska visskatten drabbar oss med texter som skär rätt in i livets tillfälligheter och bråddjup. Den tar oss med in i passionen där kärlekens väsen får kontur och blir synlig.
Välkommen till vår franska chanson–varieté som hyllar det enda vissa som vi vet: livets och kärlekens fantastiska kraft!”


– KVÄLLENS MENY –
FÖRRÄTT: Bakad rotselleri med Blåmusselsås och torkad trattkantarell
VARMRÄTT: (Alt 1) Smörstekt kummel med potatispuré, spetskål och vitvinsås eller (Alt 2) Gråbogris med rökt jordärtskockspuré, shiitakesvamp & friterad jordärtskocka / Vegetariskt alternativ vid förfrågan.
EFTERRÄTT: Chokladtarte med havtorn

Restaurang Gården arbetar med lokala råvaror och en meny efter säsong. För frågor om maten kontakta hello@gardengbg.se. / www.gardengbg.se