För ARRANGÖRER

Föreställningar på turné under 2024–2025:

ALDRIG GLÖMD – en skröna om min mamma i en akt
Läs mer på Scenkonstportalen

AGAMEMNON
Läs mer på Scenkonstportalen

Musikföreställning på turné under 2024–2025:

Fransk kärlek rostar aldrig
Läs mer på Scenkonstportalen.

Arrangörer hänvisas i första hand till vår sida på Scenkonstportalen. Där hittar ni information om våra aktuella föreställningar, kostnader och tekniska krav, m.m. Ta alltid kontakt med oss om ni har några frågor – vi hjälper er att skapa ett så lyckat arrangemang som möjligt!

Föreställningar
Våra föreställningar har mellan 1-3 medverkande. Våra scenföreställningar kräver ofta ett scenrum – t.e.x en black box eller teaterscen – med möjlighet att rigga teknik och scenografi. Våra uppskattade musikprogram är å andra sidan lätta och flexibla föreställningar som kan spelas nästan var som helst och kan anpassas i längd – allt utifrån arrangörens önskemål.  

Publiken

Vi är måna om att bygga en genuin och varm relation till vår publik. Vi producerar ofta matiga programböcker som vi delar ut till åskådarna. Tanken är att eftersom ämnena ibland är tunga och svåra så ska man få med sig bra texter och tankar hem, också adresser och tips på vart man kan vända sig om man behöver gå vidare. Vi arrangerar workshops, värdegrundsövningar, forumteater och samtal i samband med föreställningar eller som en del av arrangörens önskan att lyfta ett ämne.

Publikarbete
Tillsammans med arrangören har vi möjlighet att lägga upp ett publik- och målgruppsarbete inför en föreställning. Det handlar om att ta kontakt med målgrupper i er kommun, knyta kontakter och skapa intresse för föreställningen och frågorna som ni vill lyfta. Det kan röra sig om föreningar, skolor, socialtjänsten, arbetsplatser,  trossamfund och andra organisationer som finns i er kommun.

Kontakt

ADAS teater
Konstepidemins väg 6
Ateljé 201
413 14 Göteborg

031 – 82 16 26
070 – 82 16 266

Skicka epost

Vi stöds av

Göteborg Stad
Västra Götalandsregionen
Sveriges Författarfond – dramatikerutskottet
Konstnärsnämnden

ABF (Arbetarnas Bildningsförbund)
Längmanska Kulturfonden 
Wilhelm och Martina Lundgrens
understödsfond
Svante Bergströms Teaterstiftelse