Fullspäckad höst på ADAS musikaliska teater

KÄRLEKEN, DÖDEN OCH VI

SPELAS 26 SEPTEMBER – 3 NOVEMBER
ONS, TORS, FRE KL 19 & SÖN KL 15

Repetitionerna är nu i full gång! I Kärleken, döden och vi får vi följa hur universum för samman tre kvinnor med skilda livsöden. Inför våra ögon sammanfogas skärvor, fragment och minnesbilder. De är här för att vittna om vår tid och för att utkräva svar. De är tre kvinnor med kunskap att förändra världen.

Detta är ADAS tredje föreställning under rubriken GÖMDA HISTORIER som bygger på nutida historier om utsatthet. Tidigare föreställningar är Vi som bär världen om socioekonomiskt utsatta ensamma mammor och Camilla försvann om prostitution och människohandel.

GÖMDA HISTORIER är en fristående fortsättning på Barnhemsbarns-projektet med föreställningarna Bouffon – de övergivna, Söt, tyst och duktig samt Jag är ett barnhemsbarn.

Idé, manus och regi av Fia Adler Sandblad och medverkar gör skådespelarna Mirja Burlin, Cassandra Hedberg och Anette Sevreus.

FRANSK KÄRLEK ROSTAR ALDRIG

PAVILJONG 8, KONSTEPIDEMIN
3–5 OKTOBER kl 19 & 6 OKTOBER kl 15

Välkommen till Konstepidemin och en kväll som går i hjärtats färger! En chanson–varieté med Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom.

Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. 
Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.

Fransk kärlek rostar aldrig är älskade franska klassiker framförda av två skådespelare och en musiker som tolkar och sjunger intensivt på svenska!

Fransk kärlek rostar aldrig är ett samarbete mellan ADAS musikaliska teater och Big Wind.

YOUR BODY ISN’T JUST YOU

GALLERI KONSTEPIDEMIN / 3:E VÅNINGEN
25 & 27 OKTOBER – FRI ENTRÉ

Bild- och formkonstnären Pecka Söderberg möter teater- och performancekonstnärerna Annika B Lewis och Fia Adler Sandblad.

I ett möte mellan två verk undersöker de samspelet mellan människa och natur med dess hisnande vägar. För som professor Ruth Ley i microbiomvetenskap vid Max Planck Institute säger: “your body isn’t just you”. Din kropp är inte bara din. Du bebos av ett kluster av bakterier.

Vad händer när vi människor accepterar att vi är natur, att vi inte bara är vi utan delar i en intrikat väv av virus, bakterier och svampar? Kan microbiomerna i våra magar och kroppar talar till oss och, i så fall, kan vi lyssna till dem?

Välkommen in i en värld av sammanbrott, nya horisonter och möjligheter!

Genomförs i samarbete med GIBCA Extended och Kulturnatta.

DIN RÖST KAN FÖRÄNDRA VÄRLDEN!

13 – 15 SEPTEMBER 2019
1 – 3 NOVEMBER 2019
17 – 19 JANUARI 2020

Helgworkshops för kvinnor! Workshopensyftar till att utforska röstens potential tillsammans med andra. Vi undersöker relationen mellan kropp, rörelse, röst, emotioner, handlingar och musik och fokuserar röstens möjlighet som konstnärligt uttryck. 

Kursledare är Fia Adler Sandblad, diplomerad Roy Hart-pedagog, Master of Arts och Master of Fine Arts samt konstnärlig ledare för ADAS musikaliska teater.

För anmälan och information: adas@konstepidemin.se