Fransk kärlek rostar aldrig

På allmän begäran – vår franska chanson-varieté är tillbaka! Innan föreställningen avnjuter ni en specialkomponerad trerättersmeny på Restaurang Gården på Konstepidemin. Scenen ligger vägg i vägg med restaurangen och föreställningen börjar kl 19.00. Längd ca 1 h 30 min inkl paus. En perfekt presentidé till någon du tycker om!

BOKA KOMBINERAD MAT- OCH FÖRESTÄLLNINGSBILJETT. Boka direkt på www.gardengbg.se/konstepidemin

Kvällens meny avslöjas i augusti! Restaurang Gården arbetar alltid med lokala råvaror och en meny efter säsong. Har du redan nu frågor om maten, kontakta hello@gardengbg.se.

Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.

Den franska visskatten drabbar oss med texter som skär rätt in i livets tillfälligheter och bråddjup. Den tar oss med in i passionen där kärlekens väsen får kontur och blir synlig.

Sångerna handlar om brustna löften och den ostyriga driften men också om en vardag full av små mirakel. Välkommen till vår franska chanson–varieté som hyllar det enda vissa: livets och kärlekens fantastiska kraft!

Fransk kärlek rostar aldrig är en samproduktion mellan ADAS teater & Big Wind. Kvällen ges i samarbete med Restaurang Gården på Konstepidemin.

Av & med: Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom
Produktion: ADAS teater och Big Wind
Foto: Ola Kjelbye