Dansteater och performance på turné!

Den 16–25 oktober åker vi ut i regionen med vår dansteaterföreställning YOUR BODY ISN’T JUST YOU och ett helt nytt performanceverk SIRENER, en samproduktion med Kassandra Production. De här två ges inom ramen för konstbiennalen GIBCA Extended och i samarbete med en mängd lokala arrangörer och samarbetsparter. Det här vill ni inte missa. Fri entré till samtliga arrangemang!

Här är hela vårt program:
16 oktober kl 15-18, SIRENER, Göteborg, Konstepidemin
18 oktober kl 17-19, SIRENER, Gällstad, Hembygdsgården
19 oktober kl 17-19, SIRENER, Ulricehamn, Stadsbiblioteket
22 oktober kl 17-19, SIRENER, Lidköping, Kueen Showroom & Studio
23 oktober kl 13.30, YOUR BODY ISN’T JUST YOU, Lidköping, Folkets Hus
24 oktober kl 14-16, SIRENER, Fengersfors, Not Quite
25 oktober kl 19.00, YOUR BODY ISN’T JUST YOU, Mellerud, Kulturbruket på Dal

YOUR BODY ISN’T JUST YOU är en dansteaterföreställning om sammanbrott och om samspelet mellan människa och natur. Din kropp är inte bara du. Du är bebodd av kluster av bakterier och mikrober. Vad händer när vi accepterar att vi är natur och delar i en intrikat väv av virus, bakterier och svampar? Kan mikroberna i våra magar tala till oss? Och i så fall, kan vi lyssna till dem? I en balansgång mellan humor, värme och tragik iscensätter vi den frustration och möjlighet vi befinner oss i; den personliga krisen och världens undergång. Välkommen till en värld av sammanbrott, nya horisonter och möjligheter! Längd ca 1 timme. Av och med Fia Adler Sandblad och Annika B Lewis.

SIRENER är en platsspecifik performance. Som två sirener uppenbarar sig två kvinnoliknande väsen. Platserna och minnestrådar till tidigare kvinnor härifrån skapar nya röster och rörelser i tiden här och nu. Genom våra kroppar och det kollektiva minnet är vi hopflätade med en dåtid, en nutid och en framtid. Din kropp är inte bara du. Längd ca 15 minuter. Av och med Fia Adler Sandblad och Annika B Lewis.