ADAS vänner – bli stödmedlem idag!

Vad vore vi utan er! Vår publik, våra samarbetspartners, intervjupersoner, medarbetare, kollegor och vänner som bidragit och stöttat genom åren – utan er skulle vi knappast finnas idag. Med anledning av covid-19 står vi inför ett nytt läge och behöver ert stöd mer än någonsin. 

Därför lanserar vi idag ADAS vänner!

Det hela är enkelt: Du blir stödmedlem i ADAS teater genom att stötta oss med 100 kr (eller mindre – du väljer själv). Ditt medlemskap gäller i ett år. Under året kommer du vara först med att få veta om våra kommande uppsättningar, vi berättar om vårt arbete och presenterar våra medarbetare, vi bjuder in till samtal på teatern och ger er förhandsvisningar.

Välkommen att vara med! Klicka här för att bli medlem!

Med anledning av covid-19 har vårens turnéföreställningar, våra egna arrangemang på Konstepidemin och annan verksamhet ställts in. Eftersom vi har personer i riskgruppen i vår närhet och på teatern arbetar vi sedan en tid tillbaka hemifrån. Det vi kan göra nu är att planera för kommande höst och vår men det ekonomiska läget är skört och osäkert. De flesta av våra medarbetare är dessutom frilansande teaterarbetare och skådespelare som är beroende av de uppdrag de får genom oss. 

Tack för att du stöttar vår verksamhet!